Fizetési feltételek

Bankkártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül

 

A megrendelést követően átadjuk a csomagot kézbesítésre, 2-4 munkanap alatt érkezik meg jellemzően. A szállítás időtartama sajnos már nem rajtunk múlik, mi megteszünk mindent, hogy minél hamarabb használatba vehesd a UPARK-odat.

A fizetés még soha nem volt ilyen egyszerű a Barion-nal. Bárki fizethet bankkártyával a szokásos módon, vagy kényelmesen, egyetlen jelszóval, ha ingyen regisztrál. A mobil app segítségével pedig még spórolhat is.

Minden tranzakcióról emailt küldünk, így vásárlásait nyomon követheti akár mobilján is.

Egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos. Kártyaadatait csak egyszer kell bepötyögni, utána már akár jelszóval is tud vásárolni, így élmény a vásárlás.

Kártyaadatai biztonságban vannak, a vásárlók pénzét és adatait az MNB felügyelete és PCI DSS megfelelőség védi.

A Barion Payment Zrt. tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzik, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján.

Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 14859034

A Barion Magyarország új online fizetési megoldás. Bővebb információ:

Közvetlen banki átutalás

 

Ha nem rendelkezel bankkártyával, vagy egyszerűen csak előnyben részesíted a banki átutalást, mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy rendelésed végösszegét átutald számunkra.

Amennyiben ezt a fizetési módot választottad, megrendelésed véglegesítése után a rendelési összeget az alábbi számlaszámra tudod átutalni 3 munkanapon belül. Rendelésed kiszállítása az összeg megérkezését követően történik. A 3 munkanapos határidő lejártával, amennyiben az összeg nem érkezik meg számlánkra, a rendelésedet töröljük.

Kedvezményezett neve: UPark Magyarország Bt.
Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt
Bankszámlaszám: 12010628-01629147-00100003
Közleménybe ne felejtsd el beírni a rendelési azonosítódat.

Szállítási feltételek

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

A GLS Hungary Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója, mely a minőségre helyezi a fő hangsúlyt. A modern informatikai megoldásoknak köszönhetően a GLS-sel való együttműködés egyszerű, biztonságos és kényelmes.

A GLS-sel feladott csomagok gyorsan és biztonságban megérkeznek.

Megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel – ez a GLS egyik erőssége. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. Európában a GLS standard határidőket vállal, szomszédos országokba általában 24-48 óra, a távolabbi régiókba 72-120 óra az átfutási idő.

A GLS hétfőtől-péntekig normál munkaidőben kézbesíti a csomagokat. Ha a feladónak nincs külön árubiztosítása, a GLS a törvényi kötelezettség vállaláson túl minden csomagot biztosít, max. 50.000 forint áruértékig.

Szállítási díj:

0-19 999 forintig 990 Ft

20 000 forint felett ingyenes

Személyes átvétel Budapesten

Lehetőséged van személyes átvételre is a 1027 Budapest, Horvát utca 14-24. szám alatti irodánkban előre egyeztetett időpontban.

 

Pick Pack Ponton történő átvétel

A megrendelést követő napon feladjuk a csomagot, ami 2-5 munkanap alatt érkezik meg jellemzően.

A Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik. Átvevőpontjaink rendszerét a partner OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. A több mint 600 Pick Pack Pont bármelyikén történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit.

Rendelésed becsomagolva veheted át a kiválasztott ponton, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 5 munkanapon belül. A Pick Pack Pontokon a készpénzes fizetés mellett a megjelölt üzletekben bankkártyával történő fizetésre is lehetőség van.

Szállítási díj:

0-19 999 forintig 990 Ft

20 000 forint felett ingyenes

Térképes kereső