favicon_alt

A nagyvárosi autósélet mindig is tartogatott nehézségeket...

... védd meg autódat attól, ahogy mások parkolnak.

A Projekt

Tudjuk, hogy szeretsz utazni és talán már vezettél Európa nagyvárosaiban autóval. De lehet, hogy éppen egy nagyvárosban dolgozol, viszont abban biztosak vagyunk, hogy van a közeledben nagyváros ahova időnként kénytelen vagy behajtani az autóddal, hogy elintézd az ügyeidet.
Vagyunk akik szeretik a nagyvárosi forgatagot, míg néhányan inkább elkerülnék a vezetést és parkolást a zsúfolt belvárosokban. Abban is biztosak vagyunk, hogy ha használod az autódat akkor szembesültél már a "nagyvárosi parkolás" árnyoldalával.
A parkolóhelyek száma nem tud lépést tartani az autók számának növekedésével. Ismerős a helyzet, amikor a háztömb körül körözve rátalálsz egy helyre, amely éppen akkora mint az autód, valószínüleg adsz neki egy esélyt. Ha ügyes vagy és/vagy rendelkezel parkolást segítő elektronikával nagy eséllyel sikeresen veszed az akadályt és be tudsz állni, de mi a helyzet a többi autóssal akik ezt a manővert kevésbé ügyesen veszik és ezzel akár a te autódban is kárt okozhatnak.
Mi szeretjük az autóinkat és szeretnénk megőrizni jelenlegi esztétikai állapotukat is ezért csapatunkkal előálltunk egy olyan megoldással ami elősegíti a parkoláskor vagy utcai tároláskor szerzett esztétikai sérülések megelőzését.
A projektünkkel azt a célt tüztük ki, hogy megváltoztassuk a kialakult parkolási szokásokat és biztonságossá tegyük a parkolást még a nagyvárosokban is azok számára, akik meg szeretnék óvni autójukat a zsúfoltság látható nyomaitól. Ha UPARK-ot használsz ezzel azt üzened a többi autóstársadnak, hogy nekik is körültekintően kell parkolniuk ha mögéd állnak. Egy ilyen közösséget szeretnénk építeni.

Hamarosan indul tesztelő programunk

SEGÍTSÉG

Ha beszorítottak vagy rád álltak és nincs aki segítsen kiállni vagy csak kis helyre kell beállnod és nem bizonytalan vagy abban hol is ér véget az autód, a UPark segítségével könnyedén kiállhatsz és beállhatsz két autó közé anélkül, hogy kárt okoznál a saját és a mögötted álló autóban. Kihajtod, beállsz, behajtod. Ennyi az egész!

VÉDELEM

Ha unod már, hogy akármennyire körültekintően parkolsz le autóddal, mindig akad valaki aki a franciásan áll be mögéd és rápecsételi az első rendszámtábláját a lökhárítódra, akkor mi tudunk egy jó megoldást számodra. Egyszerűen csak kihajtod ha leparkoltál és behajtod mielőtt elindulsz. Ennyi az egész.

EGY MÉRETBEN

Megkönnyítettük a dolgodat, hiszen legyen akár Fiat 500-asod vagy Audi A8-asod, az URBANIQ modellünk egyaránt megfelelő megoldást biztosít autód számára a nagyvárosi forgatagban. Bármilyen formájú is legyen a lökhárítód, az 1650 mm széles flexibilis kialakítás könnyedén megbarátkozik vele és vigyáz a fényezésére amíg te távol vagy.

Kövesd kampányunkat az Indiegogo oldalán

Okos városi parkolás

Az URBANIQ és az URBANO az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál lajstromozott formatervezési mintaoltalom alatt álló termékek. Tervezésük során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minden típusú és méretű autó számára megfelelő védelmet biztosítsanak a nagyvárosi forgatagban.

URBANIQ

Hátsó lökhárító védelem

Használd az URBANIQ-ot amikor…

– ki- és beállsz szűk helyekre;
– párhuzamosan leparkolva hagyod az autódat;
– ha még nem vagy magabiztos a parkolásban;
– ha éppen valakit parkolni tanítasz;

…illetve bármilyen olyan helyzetben, amikor úgy érzed, hogy sérülést okozhatsz parkoláskor vagy éppen neked okozhatnak bosszús perceket mások a parkolásuk során.

Használhatod akár parkolás során is, ha még nem vagy magabiztos a parkolásban vagy éppen beszorítottak és nincs aki segítsen kiállni.

Méret

Az URBANIQ egy univerzális méretben érhető el, mely megoldást nyújt bármely méretű autó számára.

Méret: 1650 mm x 200 mm x 33 mm (szélesség x magasság x vastagság)

URBANO

Gumikeretes rendszámtartó

Az URBANO anyaga tömör gumi, amely rozsdamentes acéllemez betéttel merevített a parkolás során keletkező ütközések hatékony felfogása érdekében. Könnyen hajlítható, így idomul a jármű lökhárítójának formájához.

Időjárásálló, strapabíró anyagból készült, hogy minden időben és helyzetben segítsen megelőzni a parkolási sérüléseket.

Méret

Az URBANO egy univerzális méretben érhető el, mely megoldást nyújt bármely EU szabvány méretű rendszámhoz.

Méret: 550 mm x 110 mm x 20 mm (szélesség x magasság x vastagság)

HOGYAN MŰKÖDIK

RÓLUNK

Európa nagyvárosait járva folyamatosan szembesülünk a mások által okozott parkolási sérülésekkel. Nagy bosszuságot okoz, ha vigyázunk a saját autónkra, mások viszont nem fordítanak különösebb figyelmet a mi autónkra parkoláskor. A UPark megoldást nyújt azok számára, akik meg szeretnék védeni autójukat a nagyvárosi parkolás látható nyomaitól.

VISZONTELADÓK

Ha úgy érzed, hogy ügyfélköröd kimondottan olyan emberekből áll, akik igényesek az autójukra és szeretnék megóvni a parkolás okozta sérülésektől, akkor csatlakozz viszonteladónak, hogy a te üzletedben is elérhetőek legyenek a UPARK lökhárítóvédő megoldásai. Jelentkezz a weboldalunkon vagy akár Facebook, Instagram oldalunkon keresztül, írd meg milyen profilú vállalkozásod van vagy milyen szolgáltatást nyújtasz ügyfeleid részére és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

KAPCSOLAT

Írd meg nekünk kérdésedet, egyedi igényedet esetleges észrevételedet a termékeinkkel kapcsolatban és mi a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk neked!

A UPARK is a Barion biztonságos fizetési megoldását használja